Bethesda söker medarbetare till nästa generation

Fallout 4 eller The Elder Scrolls 6 på gång?

Utvecklaren Bethesda Game Studios har lagt ut en jobbannons som söker programmerare till framtida generations konsoler. I ansökan söker de någon med erfarenhet av utveckling till PlayStation 3 och Xbox 360. Erfarenhet med DirectX 11 är också ett plus, säger annonsen.

Vi kan nu påbörja spekulationerna om vad Bethesda har för projekt igång. Studion släppte i höstas The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10) som blivit en gigantisk succé och innan det låg de bakom Fallout 3, även det en storsäljare.

En gissning är alltså att Bethesda jobbar på en ny del i någon av dessa två serier till nästa generations konsoler. Det är givetvis bara spekulationer än så länge och det lär dröja ett tag innan vi får veta vad de håller på med. Men visst är det spännande med information om att en av denna generationens populäraste utvecklare har något på gång till framtida konsoler?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading