Efter beskedet att Nintendo inte vill släppa The Binding of Isaac till 3DS letar Team Meat nu efter nya möjligheter på Sonys konsoler.

"En eller två" av dem, säger studions grundare Edmund McMillen till Joystiq. Med andra ord är både PlayStation 3 och Vita potentiella kandidater.

Anledningen är, som vi rapporterade igår, att Nintendo inte ville släppa spelet på grund av "tvivelaktigt religiöst innehåll". Detta eftersom det är löst baserat på en biblisk berättelse.

McMillen skrev igår ett par upprörda rader om diskussionen med Nintendo men idag säger han att det inte finns något ont blod mellan Team Meat och Nintendo.

"Så ni vet har vi inget otalt med Nintendo. Det är deras plattform och deras regler, det kommer inte påverka framtida spel", skriver McMillen på Twitter.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.