Epic Mickey 2: The Power of Two officiellt

Disneys älsklingsmus återvänder i en musikalisk uppföljare

Efter alla rykten och ledtrådar kring den mystiska uppföljaren till Epic Mickey (7/10) har vi nu äntligen fått spelet utannonserat. Det är återigen studion Junction Point och spellegendaren Warren Spector som står bakom rodret under utvecklingen av Epic Mickey 2: The Power of Two, som kommer att skilja sig från sin föregångare på ganska många punkter.

Först och främst så utvecklas spelet inte bara till Wii, utan även till PlayStation 3 och Xbox 360. Spelet kommer även att innehålla co-op där spelare två kontrollerar Oswald the Lucky Rabbit.

Men den kanske mest intressanta nyheten är att spelet nu kommer att innehålla röster till samtliga karaktärer, vilket är passande då det kommer att vara en musikal. I en intervju har Warren Spector avslöjat att han älskar musikaler.

"Jag gillar att jobba med next-gen och co-op och allt det där, men när en karaktär brister ut i sång, vilket de gör regelbundet i spelet, då är det äkta magi."

Den hårt kritiserade kameran från föregångaren ska också vara fixad enligt Spector, då Junction Point gjort över tusen ändringar i den för att den ska fungera på bästa sätt.

Epic Mickey 2 är alltså officiellt och tanken på en spelbar Disneymusikal lockar i alla fall mig extremt mycket, men vad säger ni andra?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading