Även om The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10) är ett ruskigt stort spel med hundratals timmar av innehåll så är det många fans som börjat längta efter lite nytt material. Än har vi dock inte hört något från utvecklaren Bethesda angående när detta material kan komma, vi vet bara att det ska komma.

Men nu verkar det som att ett utannonserande av extramaterial kan vara nära, då Pete Hines från Bethesda twittrade att information kanske kan komma nästa vecka. Hines skrev också att han hoppas få fram ett släppdatum för Kinect-uppdateringen till Xbox 360-versionen av spelet.

Sedan Skyrim släpptes har Bethesda varit väldigt tystlåtna kring nedladdningsbart material till spelet, men det ryktas om att när det väl kommer så ska vi bjudas på nya områden att utforska och nya quests. Det sägs även att materialet inledningsvis kommer att vara exklusivt för Xbox 360.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Fler artiklar av David Wahlström