Square Enix har nyligen registrerat domännamn för en uppföljare till det svenskutvecklade Just Cause 2, rapporterar Fusible. Det handlar dock inte om Just Cause 3 utan istället en fjärde del i serien, vilket är märkligt eftersom trean inte ens är bekräftad.

Rykten cirkulerade förra året om att utvecklaren Avalanche jobbade på Just Cause 3, men bekräftades aldrig eftersom de var upptagna med ett spel baserat på Mad Max. Detta projekt har det dock inte talats om på ett par år nu, så det kan ju vara indikationer på att Avalanche har valt att damma av änterhaken och fallskärmen igen.

För min del hade det varit fantastiska nyheter då jag spenderade en bra bit över 50 timmar med Just Cause 2. Det var ett spel som bjöd på väldigt lite story, men en frihet att göra väldigt mycket. Spelvärlden var enorm och det fanns ganska bra miljöomväxling. Utöver detta så fanns det ju förstås mycket att spränga.

Vi får se om Square Enix tillkännager något under E3-mässan som är runt hörnet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.

Fler artiklar av Johan Lindros