Utgivarna Deep Silver har tillkännagivit att de kommer att släppa en Game of the Year-utgåva av Dead Island (7/10) den 6:e juli.

Zombieäventyret som utvecklades av polska Techland lanserades under 2011 och snubblade ut på marknaden i halvtrasigt skick, men erbjöd ändå en charm och tilltalande underhållning.

Samlarutgåvan som släpps nu i sommar kommer, förutom spelet, att innehålla expansionerna Bloodbath Arena och Ryder White på skivan och kommer att finnas tillgänglig på PC, PlayStation 3 och Xbox 360.

Huruvida Dead Island verkligen fick någon utnämning som årets spel är en annan fråga. Det är snarare en tradition hos många utgivare att göra en nylansering i detta formatet när ett spel säljer relativt bra.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.