Sony avtäcker skjutaren Bullet Run

Gratis är gott

Sony meddelade idag att de har ett nytt spel på gång i form av den lagbaserad förstapersonsskjutaren Bullet Run (via vår modersajt).

Upplägget är en form av dokusåpa där deltagarna tävlar mot varandra i strider på liv och död, och där arrangören har teknologin för att väcka alla de mindre framgångsrika deltagarna till liv igen.

Spelet kommer att vara gratis och kommer därför att finansieras via mikrotransaktioner. Några detaljer kring detta har dock inte avslöjats än. PC är den bekräftade plattformen, men med tanke på Sonys intresse för gratisspel som det kommande Dust 514 skulle jag säga att det inte är osannolikt att vi ser spelet på PlayStation 3 någon gång i framtiden.

Sony Online Entertainment har anlitat tyska ACONY Games som utvecklare som använder sig av Unreal Engine 3 som fundament för spelet. Spelet i sig ser hetsigt och snabbt ut och kan mycket väl bli en intressant titel. Sony förväntar sig att lansera spelet under sommaren.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading