Enligt våra brittiska kollegor har ett par ännu obekräftade Ubisoft-titlar till PlayStation Vita blivit läckta av webbutikerna GAME och Zavvi, som har lagt ut information om spelen på sina respektive hemsidor. Spelen i fråga är Assassin's Creed 3, vilket var mer eller mindre känt sedan tidigare, och Ghost Recon: Final Mission.

Redan vid E3-mässan förra året tillkännagavs att ett Assassin's Creed-spel till Vita var under utveckling då logotypen visades upp under Sonys presskonferens. Det ska bli intressant att se om det blir en fullskalig portning eller någon form av specialversion för Vita.

Vad som är mer överraskande är att Ghost Recon är på väg till Sonys portabla enhet. Det är kul att se att fler och fler utvecklare ser potentialen att utveckla skjutare till Vita eftersom den har både de dubbla analoga spakarna som behövs för att styra och hästkrafterna innanför huven för att få spelet att se snyggt ut.

Lanseringsdatum är som förväntat inte bekräftade eftersom spelen inte ens är officiella än, men detta kommer förmodligen att klargöras under årets E3. Zavvi har satt 31:a oktober som datum för Assassin's Creed, men det ska förstås tas med en nypa salt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (5)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.