Den kommande tredjepersonsskjutaren Inversion, som utvecklas av Saber Interactive har blivit försenat till ett ännu obestämt datum i juli. Enligt de ursprungliga planerna hade utgivarna Namco Bandai spikat den 8:e juni som lanseringsdatum, men detta är nu inte längre fallet.

Det är inte första gången som spelet råkat ut för förseningar då projektet redan i mars blev uppskjutet för att få mer tid att putsa på detaljerna i spelet, som till exempel de intressanta flerspelarlägena.

Spelet har inte fått speciellt mycket publicitet på sistone, men har potential att kunna bli intressant med tanke på de väldigt effektfulla gravitationsupphävande effekterna som har visats i diverse trailers. Jag är personligen väldigt svag för skjutare man kan spela i samarbetsläge och i synnerhet då med delad skärm, så därför hoppas jag på att det lever upp till de förväntningar de byggt med sina trailers.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.