Mycket tyder på att Sony kommer att avslöja nyheter i deras förmånspaket PlayStation Plus på den stundande E3-mässan. I dagsläget får användare varje månad tillgång till ett urval av PlayStation Network-titlar, PlayStation Minis och PS1 Classics, men nu verkar det som att Sony tänker expandera även till större titlar.

Det har även indikerats att PlayStation Vita kommer att inkluderas i Pluspaketet, dels när det gäller spel och expansioner men även möjligheten att lägga sina sparfiler i molnet. Detta är en fantastiskt välkommen funktion då vi i dagsläget inte kan säkerhetskopiera enbart en sparfil för ett nedladdat spel, utan behöver kopiera över hela spelet.

Sony har inte kommenterat på informationen som våra brittiska kollegor tagit del av via sina källor, men Sonys Content Manager för PlayStation Plus, Ross McGrath har påpekat via sin Twitter att det inte funnits ett bättre tillfälle att skaffa PlayStation Plus.

Jag har själv varit prenumerant sedan Plus infördes, och även fall det var tunnsått i början så har det verkligen blivit en fantastisk möjlighet att få tillgång till bra spel, antingen konstnadsfritt eller rabatterat. Tjänsten kostar 480 kr per år alternativt 145 kr för 90 dagar och även de som är lite kräsna när det gäller spel brukar få ut rätt bra värde från tjänsten.

Fortsättning följer på Sonys presentation på E3 skulle jag gissa.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (11)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.