Nytt Gears of War under utveckling

UPPDATERAD: People Can Fly står för utvecklingen

UPPDATERAD:

Enligt Epic Games VD Mike Epps är det polska studion People Can Fly som jobbar med det nya Gears of War. Epps kommenterade det hela via Twitter där han definitivt bekräftade studions inblandning. People Can Fly ligger bakom hårdnackade skjutare som Painkiller och nu senast Bulletstorm (8/10), som de utvecklade tillsammans med Epic Games. Därför känns det inte alls osannolikt att den polska studion nu faktiskt fått äran att göra nästa Gears of War.

ORIGINALNYHET:

Amerikanska spelmagasinet Game Informer har i och med omslaget på sitt kommande nummer avslöjat att ett nytt Gears of War är under utveckling. Antagligen var det tänkt att spelet skulle presenteras under Microsofts presskonferens på E3 på måndag, men nu är katten ute ur säcken, så att säga.

Det finns inte många detaljer att gå på än, förutom just omslaget från Game Informer. På det ser vi en bild av två COG-soldater som eskorterar en man i handbojor vars siluett påminner en hel del om seriens protagonist, Marcus Fenix.

För de som kan sin Gears of War-historia så vet de att Fenix blev fängslad efter Pendulum-krigen och befriades av sin vän Dominic i inledningen av det allra första Gears of War.

Kan det vara så att det rör sig om ett spel som utspelas innan detta? I bakgrunden kan vi även se flygande Locust, så det verkar i alla fall som att de är tillbaka.

Spekulationerna är många och flera av svaren lär komma redan på måndag.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading