Assassin's Creed 3: Liberation läckt

Dags för lönnmördaren att bli portabel

Förra veckan dök det upp information om att Assassin's Creed 3 skulle dyka upp på PlayStation Vita, men det fanns inga detaljer om spelet i sig. Nu har dock en del information dykt upp via en användare på NeoGAF som har fått ta del av nästa nummer av tidningen Game Informer.

Spelet, som har fått undertiteln Liberation, kommer inte att vara samma som släpps till övriga plattformar, utan ska ha en tillsynes egen story och miljö. Du kommer att få spela som den kvinnliga lönnmördaren Aveline och storyn sägs utspelas i New Orleans och delvis även i Mexiko.

Tidsperioden för spelet kommer att vara densamma som Assassin's Creed 3, det vill säga den senare delen av 1700-talet under amerikanska revolutionen.

Utvecklingen kommer Ubisoft Sofia att står för, och det utlovas ett flerspelarläge som är specifikt skapat för Vita-plattformen.

Det låter väldigt lovande att de skapar en upplevelse från grunden ämnat för en portabel plattform och inte bara portar över konsolversionen, och jag hoppas att de lyckas fånga känslan även i detta spel. Mer information kommer garanterat att dyka upp på E3 som nu är riktigt nära!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.

Relaterat material

FeatureSpelbranschen, jag har ledsnat på din handsvett

Alex tycker att folk ska börja tänka mer själva igen

FeatureÅsikt: Jag älskar förseningar

Och det borde du också göra.

FeatureEurogamer räknar ner till Retrospelsmässan: Retroflörtandets utveckling

Alex önsketänker och hinner dessutom med att samtidigt bekänna färg.

FeatureFörtitt: Alwa's Awakening

Under ett besök på Retrospelsmässan i Göteborg fick vi chansen att klämma på svenskutvecklade Alwa's Awakening.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading