Activision ger ut Angry Birds HD på konsoler

Lika arga fåglar - högre upplösning

Under E3-mässan i Los Angeles bekräftade Activision för The Escapist att de har planer på att expandera den redan enormt breda marknaden för Angry Birds genom att släppa det till konsoler.

Det var under en reklamsnutt för Activisions kommande titlar som man kunde se en röd fågel slungas in i Activision-loggan. När en av deras talesmän blev tillfrågad om spelet blev svaret att vi får mer information om två veckor.

Den vansinnigt framgångsrika spelserien, som i princip finns på alla plattformar man kan tänka sig, har nu blivit nedladdad över en miljard gånger, vilket förstås är fantastiska siffror. När den senaste upplagan Angry Birds Space släpptes tidigare i år dröjde det enbart 76 dagar innan spelet laddats ned 100 miljoner gånger.

Jag själv är lite av en periodspelare när det gäller Angry Birds mest eftersom jag sällan spelar på min mobil, men om detta dyker upp på PlayStation Vita kan jag nog tänka mig att hoppa in i det igen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading