E3 2012: Dag fyra

Den sista dagen. De bästa spelen.

E3-mässan är över för det här året, men titlarna vi såg och spelade kommer att finnas kvar i våra minnen mycket länge, Som en extra bonus har vi också intervjuat flera personer som ligger bakom årets hetaste spel. Men hur var avslutningsdagen? Jonas och Toby berättar.

Jonas:

Under dessa dagar har jag sett stortitel efter stortitel, och denna torsdag var inget undantag. Jag har bland annat spelat och tittat på Halo 4, God of War: Ascension, Call of Duty: Black Ops II och Forza Horizon, så det blir väldigt svårt för mig att välja dagens vinnare. Fast egentligen inte, för det finns bara ett spel som positivt överraskade mig efter ett tandlöst framträdande på presskonferensen - Dance Central 3.

Jag var helt förberedd på att Harmonix skulle släppa en urvattnad titel med få nyheter utöver koreografi och låtar. Det visar sig att jag hade helt fel, för Harmonix har jobbat väldigt hårt med att skapa flera nya lägen som ska göra att spelet har en betydligt längre livslängd och att det är ännu enklare att bara hoppa in och dansa en stund.

Mässans bästa spel är dock något helt annat. Trots att Ubisoft är den solklara vinnaren bland presskonferenserna är det Sony som tar hem guldet med Beyond. Jag längtar till dagen då jag kan få dela med mig allt jag vet om just denna lilla godbit. Det blir väldigt snart.

Toby:

Vilken dag! Under de första två dagarna fick jag se en hel del nya och spännande spel, men det var först idag som jag fick titta närmare på några av de allra största. Watch Dogs och Assassin's Creed III visades upp med saker som inte visades på Ubisofts presskonferens, och jag fick dessutom ett par intressanta pratstunder med spelets utvecklare.

Dessutom lyckades jag nästla mig in på en presentation av The Last of Us där Naughty Dog visade ännu mer innehåll från sitt kommande spel, och det ser faktiskt ännu bättre ut än jag tidigare trott.

Utöver det kollade jag in det kommande Star Trek-spelet, Ni No Kuni och Far Cry 3, samt pratade med From Software om Dark Souls till PC.

Mässan avslutades med att jag fick sätta mig i Kirks kaptensstol. Heja Star Trek. Och heja E3-mässan.

Nästa år ser det nog helt annorlunda ut på E3-mässan, och då bör vi få se nästa generations konsoler visas upp. Lite synd var det allt att varken Sony eller Microsoft visade upp något nytt, men nu har vi i alla all nästa år att se fram emot.

Så, mässans bästa spel? Det var väldigt nära framåt slutet, och Watch Dogs låg väldigt bra till. Men i slutändan var det ändå The Last of Us som vann i mina ögon.

Vad har ni gillat mest från E3-mässan, och vad ser ni mest fram emot att läsa?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Eurogamer.se

Eurogamer.se

Contributor

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading