Capcom informerade via sin blogg att de kommer att släppa en riktigt trevlig samlarutgåva för alla fans av Resident Evil-serien, vid namn Resident Evil 6 Anthology.

Utgåvan kommer att släppas till både Xbox 360 och PlayStation 3 men innehållet kommer att skilja sig en aning åt.

PlayStation 3-versionen kommer att innehålla, utöver det kommande Resident Evil 6, koder för nedladdning av alla de numrerade spelen i serien via PlayStation Network. Xbox-versionen saknar de tre första spelen i serien men har istället Resident Evil: Codename Veronica X HD och dvd-filmen Resident Evil: Degeneration.

Lanseringen kommer att ske samtidigt som vanliga utgåvan av Resident Evil 6, det vill säga den 2 oktober och är närmast ett måste för den riktiga Resident Evil-fanatikern.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (14)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.