Ny övernaturlig The Sims 3-expansion i september

Varulvar, älvor, häxor och... Zombier!

The Sims 3-upplevelsen fortsätter att expanderas. Det var inte länge sedan vi fick The Sims 3: I rampljuset och ett prylpaket innehållandes "sötsaker" med Katy Perry-tema, och så snart som i september är det dags för ännu en expansion för oss svenskar enligt ett pressmeddelande från EA.

Denna gång är temat övernaturliga ting, och även om vi kunnat spela som bland annat vampyrer sedan tidigare i och med Kvällsnöjen kommer vi i The Sims 3: Övernaturligt få chansen att spela som andra sagoväsen såsom varulvar, häxor och älvor. I vanlig ordning kommer expansionen även att innehålla en rad nya egenskaper till simmarna, som bland annat ska kunna använda sig utav olika trollformler och magiska elixir för att skapa oordning i Sims-världen. Den nya staden där allting utspelar sig kommer att heta Moonlight Falls, där en stor dos humor och zombieattacker utlovas.

Vad tycker du, börjar The Sims 3 att bli lite väl urvattnat eller har titeln ännu mycket kvar att ge tack vare expansioner av det här slaget? Om du röstar på det senare svarsalternativet kanske det kan vara värt att ta en titt på spelets förbokningserbjudande som utlovar en Limited Edition-utgåva av titeln paketerat med ett exklusivt innehållspaket med tema efter det ruskigt populära Tower Defense-spelet Plants vs Zombies.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Kristoffer Nyrén

Kristoffer Nyrén

Skribent

Speltok från den stora ön i väst som just nu klädd i läderlappsdräkt varvar svettande i dansspel till Kinect med bilspel och galen japansk strategi.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading