Första expansionen till The Elder Scrolls 5: Skyrim heter Dawnguard och kommer ut under dagen till Xbox 360 för 1 600 Microsoftpoäng. Det klargjorde Bethesda under gårdagen.

Du som av någon anledning sitter med en fransk, italiensk eller spansk version av spelet kommer inte att få tillgång till expansionen förrän i mitten av juli. Däremot får samtliga tillgång till uppdateringen kallad 1.6 som bär med sig strid till häst och Kinect-stöd.

Ännu är inget sagt om Dawnguard till PC eller PS3, men eftersom Bethesda får mängder av frågor om dessa format förväntas de inom kort redogöra för vilka datum som gäller.

Dawnguard ger dig möjligheten att bli Vampire Lord eller gå med i Dawnguard, ett band vampyrjägare.

Som varmpyrlord får du en massa fördelar som att veckla ut vingar för att hovra, eller varför inte väcka upp de döda? Haken är såklart att du tar en massa skada om du är ute och rumlar på dagen. Vampyrjägarna får å sin sida coola armborst och kan frammana troll som slåss i deras ställe.

Dawnguard ska ge dig cirka 10 till 20 timmars speltid.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (6)

About the author

Jimmy Wilhelmsson

Jimmy Wilhelmsson

Eurogamer.se - Editor

Jimmy är redaktör på Eurogamer.se och har varit med sedan C64:ans glada dagar. Hans favoritsyssla är att gräva i saker du inte visste att du bryr dig om.