Nya detaljer om Halo 4

Inte bara nya vapen och fordon

Det har dykt upp lite nya detaljer om ett av höstens mest efterlängtade spel Halo 4, och det är The Little English Halo Blog som har tagit del av dokument via en Microsoftportal ämnad för återförsäljare.

Dokumentet går igenom Spartan Ops, som är det nya samarbetsläget i Halo-serien, och klargör att 343 Studios kommer att tillhandahålla fem nya uppdrag varje vecka i tio veckors tid. Dessa uppdrag kommer att vara kostnadsfria men med kravet att du har Xbox Live Gold.

Utöver detta kommer spelet att erbjuda tio nya vapen och två nya fordon förutom de gamla trotjänare som följer med sen tidigare spel. Det antyds också att Halo 4 kommer att ha en betydligt mörkare stämning och att spelaren kommer att behöva ta svåra beslut, vilket förstås är välkommet om det verkligen skapar konsekvenser.

Jag har väl aldrig varit världens största Halo-fan, men jag gillar verkligen vad jag har sett av Halo 4 hittills. Jag har i synnerhet fastnat för konceptet med Spartan Ops som låter otroligt ambitiöst.

Vi kan ju hoppas att de lyckas hålla bra kvalitet på de uppdrag de kommer att släppa för då kommer vi gamers att ha mycket nöje för pengarna.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading