Rykte - Rocksteady gör nytt Batman-spel

En prequel innehållandes Justice League?

Det har dykt upp ett par intressanta uppgifter angående spelstudion Rocksteadys nästa projekt. Utvecklarna är givetvis mest kända för de två fantastiska Batman-spelen Arkham Asylum och Arkham City (10/10) och det verkar nu som att de kommer stanna kvar i den bevingade brottsbekämparens universum även i sitt nästa spel.

Variety rapporterar nämligen att studion arbetar med ett nytt Batman-spel som ska utspelas innan de två tidigare delarna. Handlingen ska fokusera på Bruce Waynes tidiga karriär som superhjälte och hans första möten med sin ärkefiende Joker.

Samtidigt påstås det att spelet kommer att baseras på 50-talets serier, den så kallade Silveråldern. Detta för att utvecklarna ska kunna introducera karaktärer från Justice League of America, alltså bland annat Superman och Green Lantern.

Exakt vilka medlemmar i JLA som kommer dyka upp vet vi naturligtvis inte ännu. Detta är som sagt bara rykten än så länge, men Variety påstår att spelet är tänkt att lanseras under 2014, alltså året innan den planerade JLA-filmen.

Det dröjer nog ett tag innan vi får konkreta detaljer, men personligen är jag otroligt peppad på att se Rocksteady ta sig an fler hjältar ur DC Comics universum.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

The Last Guardian är på riktigt

Evigt efterlängtade spelet från Team Ico snart här

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading