Sony har tillkännagivit de nya spelen som kommer att erbjudas kostnadsfritt genom PlayStation Plus efter uppdateringen denna vecka, och det är två riktiga höjdare som kommer att läggas till. Dessa titlar är Lara Croft & The Guardian of Light och Saints Row 2.

Lara Croft & The Guardian of Light är ett spel jag lagt ner rikligt med tid på och det är en beroendeframkallande blandning mellan action, pussel och plattform sett ur en isometrisk vy. Saints Row 2 känner säkert de flesta till, och även fall det inte riktigt håller lika hög kvalitet som den lysande uppföljaren Saints Row: The Third (7/10) är det absolut värt att spela.

Sedan ändringarna Sony gjorde i Plus-programmet under E3-mässan har innehållet man får ta del av som prenumerant formligen exploderat ut ur konsolen. Deras satsning innebär att du oavsett när du väljer att gå med som prenumerant kommer att ha tillgång till tio spel för fri nedladdning. Dessa spel kommer sedan att roteras ut med jämna mellanrum och målet är att årligen erbjuda ungefär 40 spel. Du behåller förstås tillgången till spel som roteras ut så länge du har en aktiv prenumeration. Ett ganska bra värde för pengarna med tanke på att det handlar om 480 kronor per år.

Mer information om de nya titlarna samt de andra spelen som finns tillgängliga finner ni på den officiella PlayStation-bloggen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (8)

About the author

Johan Lindros

Johan Lindros

Skribent

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.