EA lovar att stödja Battlefield 3 även efter uppföljarens release

Spelet lämnas inte att dö på slagfältet

Electronic Arts har efter utannonseringen av Battlefield 4 lovat att de kommer fortsätta stödja Battlefield 3 (9/10) även efter att uppföljaren släppts. Detta efter att många fans antagit att uppföljaren skulle innebära dödsstöten för Battlefield 3.

Battlefield 3:s community manager Ian Tornay har på den officiella Battlefield-bloggen försäkrat om att stödet för den populära trean kommer att fortsätta.

"Vi är dedikerade att fortsätta leverera en utmärkt Battlefield 3-upplevelse långt in i framtiden, även efter lanseringen av expansionerna Aftermath och End Game samt Battlefield 4. DICE fortsätter att arbeta med Battlefield 3 sida vid sida av Battlefield 4".

För den som är intresserad av betan till Battlefield 4 kan ni bli garanterade en plats i betan genom att förhandsboka den limiterade utgåvan av Medal of Honor: Warfighter, som släpps i höst.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading