Svenskrelaterade Far Cry 3 har fått mycket uppmärksamhet sedan mer om titeln avslöjades tidigare i år; bland annat har spelets hallucinogena tendenser lockat till spekulation. Det visar sig dock att Far Cry 3 innehåller mer än så.

Samarbetsläget i Far Cry 3 har nu presenterats i mer detalj, och det verkar som att berättelsen här utspelar sig ett halvår innan enspelarkampanjen tar fart - och fungerar således som en slags prequel.

Du och dina kamrater kan välja mellan fyra olika karaktärer och kasta er in i områden på ön ni annars inte hade fått se. Filmen nedan demonstrerar fem olika klasser; Warrior, Rusher, Deadeye, Saboteur och Bodyguard.

En del sektioner fokuserar hårt på prickskytteuppdrag i vilka du på äkta camparvis blir ett med naturen och försöker träffa dina motståndare. Vi ser också en del livvaktsuppdrag, hålla-ställningarna-uppdrag och sådana som går ut på att placera ut sprängämnen under massiv eldgivning.

Fredrik var hos Ubisoft Massive i april tidigare i år och testade flerspelarläget.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Wilhelmsson

Jimmy Wilhelmsson

Eurogamer.se - Editor

Jimmy är redaktör på Eurogamer.se och har varit med sedan C64:ans glada dagar. Hans favoritsyssla är att gräva i saker du inte visste att du bryr dig om.