Anser du dig själv vara bra på Tekken? Råkar du befinna dig i Malmöområdet? I så fall kan du idag ställa upp i kvalet till VM i Tekken Tag Tournament 2. Platsen där detta sker är Raoul Wallenbergs Park i Malmö, där kvalet kommer att påbörjas efter kl 16, idag onsdag.

Tävlingen arrangeras av Svenska E-sportföreningen i samarbete med Malmöföreningen Terebi Ge-mu och vinnaren får en resa till Cheon-an City i Sydkorea där han eller hon får delta i världsmästerskapen i Tekken mellan 4 och 8 oktober.

Eftersom Tekken Tag Tournament 2 inte släppts ännu kommer kvalet i Sverige att spelas med Tekken 6. Vinnaren får dock ett exemplar av det kommande spelet för att kunna finslipa sina färdigheter inför VM i Sydkorea.

Kvalet kommer genomföras på PlayStation 3-versionen av spelet. Så om du tycker att du är grym på Tekken är detta ett ypperligt tillfälle att bevisa det. Mer information finns på Terebi Ge-mus Facebooksida.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Fler artiklar av David Wahlström

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

E3 2016: Tekken 7 visas upp med nytt episkt storymode - släpps tidigt 2017

Bonusgåva: Ladda ner Tekken Tag Tournament 2 gratis just nu!

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.