Osäkert om Skyrim-expansionerna någonsin kommer till PlayStation 3

"Det är inte ett problem vi är säkra på att vi kan lösa" 

Expansionerna till The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10) kommer kanske aldrig att kunna släppas till PlayStation 3.

I juni släpptes Dawnguard, det första tillägget till spelet, till Xbox 360 och senare under sommaren dök det upp även på PC. Men Bethesda själva vet inte när, eller ens om, de kommer att få det at fungera på Sonys maskiner.

"PS3 är en kraftfull maskin och vi arbetar hårt för att leverera det ni vill ha. Dawnguard är förstås inte det enda tillägget vi arbetar på heller så problemet med att lägga till innehåll blir mer och mer komplicerade", skriver Bethesda på spelets forum.

"Det här är inte ett problem vi är säkra på att vi kan lösa, men vi arbetar tillsammans med Sony för att försöka ge er det här tillägget", fortsätter inlägget.

Nästa vecka släpps expansion nummer två, Hearthfire, till Xbox 360 och även den är tänkt att lanseras på andra plattformar. Men frågan är om PlayStation-spelarna någonsin får ta del av den.

Och det här är bara den senaste i raden av pilar som PS3-spelarna fått i knät. Ända sen lanseringen har spelet dragits med problem på plattformen. Det var länge ospelbart för många och det tog åtskilliga månader innan Bethesda lyckades åtgärda felen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading