Månadens uppdatering för PlayStation Plus avslöjad

Red Dead Redemption! Scott Pilgrim! Machinarium!

Innehållet för PlayStation Plus under september månad har nu avslöjats av den officiella PlayStation-bloggen. Som det tidigare rapporterats är Red Dead Redemption (9/10) det stora huvudnumret denna månad och spelet kommer från och med i morgon, onsdag, vara gratis för PlayStation Plus-medlemmar.

Men i vanlig ordning bjuds det på ytterligare godsaker till medlemmarna. Från den 12 september fram till den 4 december finns Scott Pilgrim vs. The World (9/10) tillgängligt för gratis nedladdning och samma dag släpps även Double Dragon Neon, även det gratis för PlayStation Plus.

Och som inte det vore nog får vi redan i morgon äntligen ta del av äventyrsspelet Machinarium, som gör sin efterlängtade debut på PlayStation 3. Det kommer att vara gratis för Plus-medlemmar fram till den 23 oktober.

För de som ännu inte blivit Plus-medlemmar finns det även chansen att spara lite pengar, då ett medlemskap på ett år mellan 5-19 september är 25% billigare än i vanliga fall. De som redan är medlemmar kan också utnyttja det lägre priset, då förlängningen inte startar förrän den pågående går ut.

En riktigt trevlig månad för PlayStation Plus med andra ord. Vilket av dessa spel ser ni mest fram emot?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading