God of War Collection och ICO får stöd för Remote Play

Funktionen tillgänglig redan nu

Via den officiella PlayStation-bloggen meddelas det nu att två PlayStation 3-samlingar fått stöd för Remote Play, alltså så att de streamas från den stationära konsolen till PlayStation Vita. De två samlingarna som fått detta stöd är God of War Collection och ICO/Shadow of the Colossus Collection.

För att få spelen att fungera krävs det dock att spelare först laddar ner en patch på PlayStation 3, sedan är det bara att köra igång.

I skrivande stund har jag själv precis dragit igång God of War 2 på min Vita för att testa Remote Play och jag kan meddela att det faktiskt fungerar. Tack vare den skarpa skärmen på PlayStation Vita ser spelet också riktigt bra ut. Tyvärr finns det stora problem med kraftigt laggande, vilket under hektiska sekvenser gör att det blir nästintill ospelbart.

Om någon annan har testat och upplevt samma problem får ni gärna kommentera nedan, samma sak om det fungerar felfritt. Men just nu känns det ändå som att Sony har en bit kvar att gå innan det fungerar klanderfritt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading