10 000 moddar har skapats till Skyrim

Skyrim Workshop når en rejäl milstolpe

I februari i år lanserades ett verktyg för PC-versionen av Skyrim (10/10) som gör det möjligt för spelare att skapa sina egna moddar. Häromdagen nåddes en riktig milstolpe i detta projekt, då mod nummer 10 000 skapades.

Bethesda påvisade händelsen genom att intervjua skaparen av mod 10 000, som var en ny uppsättning vapen. Den intervjun hittas på Bethesdas officiella blogg.

Sedan lanseringen har det skapats en rad olika moddar till spelet med allt från nya hästar och hus, till rustningar, getter som följeslagare och även ett gästspel från Space core från Portal 2.

Bland de mest populära moddarna till Skyrim hittar vi även bepansrade hästar, vapen baserade på Sagan om Ringen och mycket annat. Har du använt någon mod och vilken är i så fall din favorit?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

FeatureSpelhistoriens största fenomen

Vad har fått hela världen att börja spela?

FeatureAndréas årskrönika 2015

Eurogamers chefredaktör blickar framåt och bakåt.

Recension: Rare Replay

Ett skepp laddat med klassiker.

FeatureFem instrument vi vill ha i Rock Band

Gitarr och trummor är gammalt - ge oss nåt nytt!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading