Förnyat intresse för Gears of War-filmen

Kommer denna Fenix att resa sig?

För ett par år sedan började ryktena kring en filmatisering av Gears of War ta fart rejält. Då var Len Wiseman (som ligger bakom nya Total Recall och Underworld-filmerna) anlitad som för att regissera filmen och New Line skulle producera.

Men planerna rann ut i sanden och projektet sköts upp. Att New Line satte igång produktionen av The Hobbit-filmerna spelade säkerligen in i det faktum att Gears-filmen prioriterades bort. Men nu när Gears of War: Judgment släpps nästa år verkar intresset ha förnyats, rapporterar Variety.

Det är nu Creative Artists Agency som ansvarar för att få igång filmen och Stuart Beattie, manusförfattaren bakom den senaste Pirates of the Caribbean-filmen har anlitats för att skriva historien. Beattie har tidigare skrivit ett utkast till den planerade Halo-filmen, som dock också ligger på is för tillfället.

Några garantier för att detta leder till en film finns naturligtvis inte, men det visar åtminstone att intresset finns där. Vem skulle du vilja se som Marcus Fenix och de andra i Delta Squad?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading