Är du sugen på lite Rockstar-godis men har missat spelstudions titlar de senaste åren så kan räddningen vara på gång. Åtminstone i Nordamerika ger man nämligen ut vad som kallas Rockstar Games Collection i början av november, vilket är en samling innehållande Red Dead Redemption (9/10), Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City(8/10), L.A. Noire(9/10) och Midnight Club: Los Angeles Complete Edition. Det är mycket spelglädje för pengarna det.

Förutom oklarheten om denna samling kommer till oss i Europa är det också värt att notera att den fått undertiteln Edition One, något som skulle kunna tyda på att ytterligare en samling kan vara på gång framöver. Skall vi gissa på en Edition Two med Grand Theft Auto IV, Undead Nightmare (9/10) och Max Payne 3 (9/10)?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Fler artiklar av David Wahlström