Skyrim Premium Edition på väg

Stor samlarutgåva med extramaterial

En annons som hittats på tyska Amazon visar upp Skyrim Premium Edition, en ny utgåva av det extremt populära The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10) som släpptes förra året. Denna utgåva av spelet ska släppas till samtliga plattformar och innehåller utöver själva spelet en t-shirt, vykort med bilder från spelet och Hell City, en roman som utspelas i Skyrims universum.

Samlingen ska enligt annonsen släppas den 7 december för 60 euro.

PC-versionen får dessutom en extra skiva som innehåller ytterligare bonusmaterial, som bakgrundsbilder, en eBok och sex sånger från spelets soundtrack. Sedan annonsen uppmärksammades har Bethesda bekräftat att Skyrim Premium Edition faktiskt är på väg, så det handlar inte om något rykte utan om en riktig produkt.

I beskrivningen nämns det inget om spelets expansioner ingår i utgåvan vilket kan tyckas märkligt. Men samtidigt ska vi minnas att ingen av dessa expansioner nått PlayStation 3 än på grund av Bethesdas problem med formatet. Om detta hinner fixas så att de hinner skickas med i samlingen får tiden utlåta.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading