En rejäl Assassin's Creed-samling är på väg. Franska Amazon har nämligen lagt upp något på sin sajt kallat Assassin's Creed Anthology, som ska innehålla samtliga fem delar i serien, alltså även det nyligen släppta Assassin's Creed III (9/10), plus mängder av extramaterial.

Eftersom allt nedladdningsbart material till de tidigare delarna i serien inkluderas är det inte alltför långsökt att anta att säsongspasset för del tre också kommer att finnas med. Detta eftersom spelets extramaterial inte förväntas släppas förrän nästa år.

Ubisoft har precis bekräftat att samlingen existerar och att mer information kommer senare i veckan. Om någon har missat dessa spel kan denna samling alltså vara ett gyllene tillfälle att hoppa på lönnmördartåget.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Fler artiklar av David Wahlström