Tidigare har Square Enix sagt att Hitman: Absolution (7/10) ska innehålla ett onlinepass, som krävs för att komma åt spelets onlineläge. Nu har utgivaren dock backat i frågan och spelläget Contracts kommer att vara tillgängligt för alla, utan krav på ett onlinepass.

"Vi hade faktiskt planerat att göra spelläget tillgängligt via en kod i spelets förpackning, men vi vill verkligen göra det tillgängligt för alla som spelar spelet, så vi tar oss an det hela på ett nytt sätt", skrivs det på spelets officiella tumblr-sida.

Europeiska spelare kommer fortfarande att få en kod med när de köper spelet, men denna kan de helt bortse från då tillgång till spelläget nu finns tillgängligt gratis i butiken i spelet.

Ska du skaffa Hitman: Absolution och ser du då fram emot det nya läget?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Fler artiklar av David Wahlström

Comments (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Veckans reor [Vecka 37 2013]

Tomb Raider! FC3: Blood Dragon! Hitman: Absolution!

Eurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

Super Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?

Annons