DICE ska inte bli en Battlefield-fabrik

UPPDATERAD: Mirror's Edge 2 under utveckling enligt före detta DICE-anställd

UPPDATERAD:

Enligt Ben Cousins, general manager på ngmoco Sweden och före detta executive producer för Battlefield-serien är arbetet med en uppföljare till Mirror's Edge redan i full gång. Cousins skrev på Twitter att det är allmän kunskap bland spelutvecklare i Stockholm att DICE jobbar på Mirror's Edge 2.

ORIGINALNYHET:

EA Games vice president, svenske Patrick Söderlund, har i en intervju med OXM diskuterat framtiden för DICE i Stockholm. Söderlund säger att studion har flera projekt på gång.

"Alla jobbar inte på Battlefield och det är planerat så eftersom vi inte vill bli en Battlefield-fabrik. För att studion ska kunna göra bra Battlefield-spel måste det finnas andra saker för dem att göra också. Den dag då vi börjar säga 'Du ska göra Battlefield-spel resten av livet' kommer de att gå någon annanstans. Givetvis har vi många som vill göra Battlefield för att de älskar det", säger Söderlund.

Exakt vad studion jobbar på utöver Battlefield avslöjar inte Söderlund, men många hoppas antagligen på Mirror's Edge 2, en titel studion hintat om länge. Eller vad sägs om något helt nytt från DICE?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

Spel i den här artikeln

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading