Under en Twitter-frågestund om kommande Tomb Raider säger utvecklingschefen Karl Stewart att spelets kampanj är mellan 12 och 15 timmar lång, beroende på hur man spelar.

Utvecklaren Crystal Dynamics har tryckt hårt på spelets berättelse som utspelar sig innan de tidigare spelen. Det är alltså tänkt att bli en nystart och under samma runda frågor berättar Stewart också att en uppföljare är en självklarhet om Tomb Raider får ett varmt mottagande.

Han meddelar också att det finns ett helt gäng sidouppdrag, samlingsföremål och hemliga rum att leta reda på under spelet. Däremot kan huvudpersonen Lara Croft inte hantera vatten så bra.

"Lara kan simma, hon kan det bara inte i det här spelet", förklarar Stewart.

Spelet släpps den femte mars till PC, PlayStation 3 och Xbox 360. Vill du veta mer om det kan du läsa Tobys förhandstest av Tomb Raider här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Fler artiklar av Simon Campanello

Comments (3)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Recension: Tomb Raider

Den underbara återfödelsen

Så mycket har senaste Tomb Raider sålt

Det bäst sålda spelet i serien.

Eurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

Super Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?

Annons