Den crowdfundade spelkonsolen Ouya drog in över 8,5 miljoner dollar på Kickstarter i somras och blev sajtens näst mest framgångsrika projekt. Dessutom blir den snart verklighet, och inom kort får spelutvecklarna lägga vantarna på den lilla klossen.

De utvecklare som lade 699 dollar eller mer får sina konsoler utskickade den 28 december. Samtliga Ouya som tillverkas kommer att gå att använda till spelutveckling, men Boxer8 som ligger bakom projektet lovar att den här första omgången har något litet extra i paketet.

För den utvecklare som inte hade råd eller missade kampanjen när den begav sig lottar Boxer8 också ut tio konsoler. Var tioende dag från och med nästa vecka kan du vinna en konsol genom att framföra din spelidé till studion här.

Ouya-konsolerna ska skickas ut till de som bidrog med pengar i mars nästa år och finnas till allmän försäljning från och med april.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Fler artiklar av Simon Campanello

Comments (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons