Det New York-baserade filmteamet Blue Core Studios har satt ihop en kortfilm med allas vår Sonic the Hedgehog, som fått respons från oväntat håll. Filmen, som innehåller en datoranimerad Sonic som interagerar med riktiga skådespelare och diverse onda robotar, har nämligen setts av Sonic skapare, Yuji Naka.

Och det verkar som att igelkottens pappa är imponerad med vad han fått se, då han tog till Twitter för att sprida filmen och kommentera att den var "häftig". Att få tummen upp från mannen bakom filmens huvudkaraktär måste onekligen vara positivt för skaparna.

I filmen, som är knappt 20 minuter lång, får vi se Sonic bekämpa de klassiska robot-getingarna, flyga på missiler och mycket annat. I slutet får vi även se en annan klassisk Sonic-karaktär dyka upp, vilket verkar vara en hint inför en kommande uppföljare. Filmen finns inbäddad här nedan för allmän beskådan.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Fler artiklar av David Wahlström

Comments (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Sonic Adventure

Sonic vänder taggarna utåt

Recension: Sonic Generations

Det var bättre förr

Dreamcast återvänder!

Först ut är Sonic och Crazy Taxi till PSN/XBLA

Eurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

Super Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?

Annons