Assassin's Creed-filmen hittar manusförfattare

Okänd britt knyts till projektet

Det verkar som att Assassin's Creed-filmatiseringen med Michael Fassbender i huvudrollen går framåt. Efter veckors sökande rapporteras det nu att en manusförfattare har hittats till projektet. Det rör sig dock inte om någon stor Hollywood-profil, utan om en relativt okänd brittisk författare vid namn Michael Lesslie, som har flera kortfilmer på sin meritlista, men inte en enda långfilm.

Ubisoft och produktionsbolaget New Regency verkar ta sina filmatiseringar på allvar (de har även en Splinter Cell-film med Tom Hardy på gång) så om vi har tur satsar de på att hitta bra manusförfattare istället för kända namn.

Utöver kortfilmerna ligger Lesslie även bakom pjäsen The Prince of Denmark, som är en prequel till självaste Hamlet. Det verkar alltså röra sig om en manusförfattare som inte är rädd för att trampa folk på tårna och göra något som kan anses vara kontroversiellt, vilket jag personligen tycker bådar gott inför Assassin's Creed.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Här är de snabbaste bilarna i GTA 5

Youtube-kanalen som har den kompletta listan.

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading