Capcom har utannonserat släppdatumet för Monster Hunter 3 Ultimate, som ska släppas till både Wii U och 3DS. Den 19 mars släpps det efterlängtade spelet i Nordamerika och den 22 mars når det oss i Europa.

Dessutom meddelar Capcom att spelet även kommer finnas tillgängligt digitalt till båda maskinerna runt den 22 mars. En demoversion kommer att släppas till både 3DS och Wii U redan den 21 februari. Wii U-versionen har stöd för röstchatt så att spelare slipper skriva till varandra. Det går dock att använda sig av ett USB-tangentbord, som vi rapporterat tidigare idag.

Samtidigt säger Capcom att deras servrar för Monster Hunter Tri till Wii kommer att stängas ned den 30 april, som en följd av lanseringen av det nya spelet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Fler artiklar av David Wahlström

Comments (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

EssentielltRecension: Monster Hunter Generations

Det ultimata jägarspelet är här.

Flerspelarläget i Monster Hunter 3 Ultimate blir regionlåst

Alltså ingen gemensam dinosauriejakt mellan européer och amerikaner

Eurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

Annons