I ett inlägg på den officiella Playstation-bloggen berättade Zen Studios igår glatt att Zen Pinball 2 skall få ett antal nya bord med Star Wars-tema. Av någon anledning togs inlägget hastigt bort, men vi räknar med att det snart kommer en (ny) offentlig utannonsering. Studion tipsar om att hålla koll på starwarspinball.com, en sida som i skrivande stund endast visar tre minimalistiska TIE-fighters.

Borden har utvecklats i nära samarbete med LucasArts och det första paketet innehåller tre bord; Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back, Boba Fett samt Star Wars: The Clone Wars. Ytterligare sju bord är under utveckling och skall visas upp löpande under året.

Borden innehåller likt många tidigare bord interaktiva 3D-karaktärer och kommer förhoppningsvis att nå upp till den höga standard Zen Studios tidigare satt. Precis som förut gäller också cross-buy, det vill säga att ett köpt bord fungerar både på PS3 och Vita. Vi har ännu inte hört någon om borden även kommer till Xbox 360, vilket säkert kan förklaras av källan till informationen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Johansson

Gabriel Johansson

Skribent

Gabriel gillar både små kluriga independent-spel och enorma storproduktioner. Försöker ständigt övertala folk om att han har ett liv även utanför spelvärlden.

Fler artiklar av Gabriel Johansson

Comments (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Recension: Star Wars Pinball

Stark i kraften, järnkulan är

Star Wars Pinball får två The Force Awakens-banor

Väljer du den mörka eller den ljusa sidan?

Zen Pinball 2 till PlayStation 3 och Vita

Gratis för de som har första spelet eller Marvel Pinball

Annons