Nästa del i Arkham-serien om Batman kan vara till nästa generations konsoler

Enligt jobbannonser

Som Eurogamer tidigare rapporterat kom den tredje delen i Arkham-serien på tal under ett av Time Warners samtal med sina investerare. Nu har ytterligare information kommit till ytan som tyder på att spelet kan släppas till nästa generations spelkonsoler.

På Time Warners hemsida söker de nu två nya medarbetare, en producent och en creative director till Warner Montreal. Båda arbetsuppgifterna kretsar kring att arbeta med spelutveckling för att expandera DC Comics-universumet. I en av annonserna eftersöks även expertis i nästa generations action- och äventyrsspel, vilket kan vara en hint om att spelet är på väg till framtida konsoler.

Om det stämmer eller inte får vi kanske reda på snart, då Ben Mattes, senior producer på Warner Montreal, gått ut på Twitter och berättat att de inom 2-3 månader kommer att utannonsera ett nytt och väldigt stort projekt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Adam Koskelainen

Adam Koskelainen

Contributor

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading