Det verkar som att Ubisofts mystiska titel Watch Dogs, som presenterades med dunder och brak under E3 2012, kan komma att släppas till Wii U. Spelet har sedan tidigare endast utannonserats för PC, PlayStation 3 och Xbox 360 men nu verkar alltså en Wii U-version vara på gång också.

Amerikanska GameStop har nämligen lagt upp Wii U-versionen som tillgänglig för förhandsbokning vid sidan av de andra versionerna, vilket kan tyda på att spelet faktiskt är på väg till Nintendos maskin.

Även Amazon och Best Buy har börjat lista spelet för lansering till Wii U och använder sig av samma marknadsföringsmaterial som GameStop. Vår modersajt har kontaktat Ubisoft för en kommentar.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Fler artiklar av David Wahlström

Comments (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Watch Dogs 2 släpps inom 13 månader

Superhackaren är snart tillbaka.

Watch Dogs-hacka i denna GTA 5-mod

Grönt ljus i varenda korsning.

Watch Dogs skjuts upp till nästa år

"Vi gör inga kompromisser med kvaliteten"

Annons