Gigantisk öppen värld i Assassin's Creed IV: Black Flag

Utforska mer än 50 olika platser och besök havsbotten

Detaljer kring det nyligen utannonserade Assassin's Creed IV: Black Flag har nu börjat hitta ut på internet. Vår modersajt rapporterar att Ubisoft under ett event nyligen avslöjat mängder av information kring det nya spelet.

Bland annat har det bekräftats att vi kommer att få kontrollera Edward Kenway, som är farfar till Connor från seriens senaste del. Edward beskrivs som en pirat som uppfostrats av lönnmördarna och som är karismatisk och vårdslös.

Edward kommer att kunna segla runt i en gigantisk, öppen spelvärld på skeppet Jackdaw, som kommer att vara betydligt större än Aquila från Assassin's Creed III (9/10). Totalt kommer det att finnas över 50 olika platser att utforska och tre av dessa kommer att vara de större städerna Havanna, Kingston och Nassau.

Spelare kommer även att kunna besöka havets botten med hjälp av en tidstypisk dykarklocka. Nere i djupet finns det möjlighet att utforska sjunkna skepp och leta efter skatter. Djurlivet från Assassin's Creed III har också utökats och du kan numera även ägna dig åt valjakt. Det finns även en liten nickning till Far Cry 3 (9/10) då du kan hugga hajar med ditt svärd.

Assassin's Creed IV: Black Flag har varit under utveckling sedan sommaren 2011 och har alltså utvecklats i över två och ett halvt år när det släpps i Sverige den 31 oktober till PC, PlayStation 3 och 4, Wii U och Xbox 360. Ser du fram emot Black Flag?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Om huvudpersonen i GTA V var en kvinna

... men pratade i samma stil som spelets män.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading