Assassin's Creed IV blir "inte för barn"

Ubisoft utlovar en vuxen, smutsig piratskildring

Det nyligen utannonserade Assassin's Creed IV: Black Flag kommer inte att vara ett barnvänligt spel, säger Ubisofts Carsten Myhill till MCV. Tanken är att spelet ska bjuda på en smutsig, mörk och vuxen skildring av pirater.

"Vi har en fantastisk chans för pirater i spel. Det visades när Assassin's Creed III släpptes med sjöslagssekvenser att det finns ett stort intresse bland fans för ett piratspel. Det finns inga tvivel på att folk vill ha det", säger Myhill.

"Vi kommer att hålla oss borta från klichéer. Saker som att gå på plankan, ha en papegoja på axeln krokar som hand. Vi vill ge pirater 'HBO-behandlingen' och det tillåter oss att omdefiniera pirater i underhållning. Det kommer inte att vara något för barn". Exakt hur mycket mörkare Black Flag kommer att bli jämfört med tidigare delar i serien återstår att se, men visst låter det spännande?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Här är de snabbaste bilarna i GTA 5

Youtube-kanalen som har den kompletta listan.

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading