Disney har idag via Twitter avslöjat att Disney Epic Mickey 2: The Power of Two (4/10) kommer att släppas till PlayStation Vita senare i år. Mycket mer än så har inte avslöjats än, men en bild på spelets omslag har visats upp.

1
Omslaget till Vita-versionen av Epic Mickey 2.

Epic Mickey 2 möttes av ganska hård kritik när det släpptes i slutet av förra året och på grund av spelets undermåliga försäljningssiffror stängdes utvecklaren Junction Point tidigare i år.

Det är oklart vilken studio som sköter arbetet med Vita-versionen. Vad som däremot står klart är att spelet kommer att innehålla ett onlinebaserat samarbetsläge exklusivt för Vitan, samt att maskinens tryckkänsliga skärm för att använda målarfärg och thinner.

Förhoppningsvis kan problemen med originalspelet åtgärdas så att konceptet lever upp till sin fulla potential på PS Vita.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Fler artiklar av David Wahlström