I samband med mitt förhandstest av Beyond: Two Souls fick jag en pratstund med David Cage, producenten och manusförfattaren bakom spelet. I slutet av det samtalet frågade jag honom om hur han ska hantera trophies i spelet.

Svaret jag fick var att "han och Sony håller på att prata om det för fullt", då spelet - till skillnad från Heavy Rain - inte använder sig av några laddningsskärmar. Det betyder att troféerna plingar till under själva spelandet, något som helt klart kommer att "störa den berättelsedrivna titeln".

De lösningar som han är ute efter är att alla troféer dyker upp antingen i slutet av spelet eller så är dessa dolda när själva spelandet pågår. Då är tanken att det ska plinga till när du återgår till menyerna.

Huruvida han får genom detta lär utannonseras strax innan spelet släpps, vars datum är den 8 oktober.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)