Battlefield Premium-medlemmar kan få tillgång till Battlefield 4-betan

Extra bonus för trogna spelare

Det har tidigare bekräftats att de som köpt Medal of Honor: Warfighter (6/10) kommer att få tillgång till betaversionen av Battlefield 4 när den väl drar igång. Nu verkar det som att ännu ett sätt att få tillgång till betan kan bli verklighet.

Enligt MP1st har den ryska versionen av Electronic Arts tjänst Origin listat tillgång till betan som en av fördelarna med att skaffa Battlefield Premium. Detta kan alltså innebära att Premium-medlemmar kommer att få tillgång till betan, utöver de som köpt Warfighter.

Huruvida detta är sant eller inte kommer förmodligen att klargöras under GDC-mässan denna vecka, då DICE och EA kommer att visa upp Battlefield 4 för första gången.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading