Nästa Assassin's Creed redan under utveckling

Uppföljare till Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag utannonserades för bara ett par veckor sedan, men arbetet med dess uppföljare är redan påbörjad. Jade Raymond, chef för Ubisoft Toronto säger i en intervju med Polygon att hennes studio jobbar på nästa del i serien tillsammans med Ubisoft Montreal.

Raymond kan naturligtvis inte prata detaljerat om projektet och det lär knappast komma som en överraskning för någon att arbetet med nästa del har påbörjats redan.

Att Ubisoft låter flera olika studior samarbeta och hjälpas åt med projekt är inte ovanligt och Ubisoft Toronto har nyligen avslutat arbetet med flerspelarkartor till Rainbow Six: Patriots och är i slutfasen av arbetet med Splinter Cell: Blacklist.

Jade Raymond var en av de kreativa ledarna bakom det första Assassin's Creed-spelet och nu återvänder hon alltså till serien hon var med om att skapa.

"Det som är roligast för mig är att flera av mina favoritmänniskor är kvar och de var med mig i skyttegravarna när vi släppte det första spelet", säger Raymond.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Om huvudpersonen i GTA V var en kvinna

... men pratade i samma stil som spelets män.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading