Vi har sedan tidigare vetat om att nästa Mass Effect-spel kommer att använda sig av någon version av DICE:s Frostbite-motor. Nu har vi fått veta att det kommande spelet kommer att använda sig av den senaste versionen av motorn, Frostbite 3. Detta är alltså samma grafikmotor som driver det nyligen uppvisade Battlefield 4.

Det har även avslöjats att Dragon Age 3 också kommer att använda sig av den svenska spelmotorn. Detta innebär dock att Wii U-ägare inte kan förvänta sig någon av titlarna till sin konsol, då DICE nyligen sagt till vår modersajt att Frostbite 3 inte har stöd för Wii U i dagsläget.

Vilket spel ser du mest fram emot? Nästa Mass Effect eller Dragon Age 3?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

Spel i den här artikeln

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.