Rykte: Batman: Arkham Origins utvecklas till PS4 och nästa Xbox

Ska presenteras på årets E3-mässa

Den franska hemsidan Gameblog rapporterar att ett nytt Batman: Arkham-spel kommer att presenteras under årets E3-mässa. Enligt uppgifter ska spelet gå under namnet Batman: Arkham Origins och är under utveckling till både nuvarande och nästa generations konsoler.

Av namnet att döma är detta en titel som utspelas innan Batman: Arkham Asylum och Batman: Arkham City (10/10), vilket i så fall stämmer överens med de rykten som tidigare sagt att nästa del i serien ska vara inspirerat av DC Comics silverålder och alltså vara en så kallad prequel.

Rykten har också sagt att betydligt fler DC Comics-hjältar kommer att dyka upp i denna titel, men huruvida detta är sant eller inte återstår att se. I vilket fall som helst sägs det vara Rocksteady som sköter utvecklingen ännu en gång och spelet ska lanseras någon gång under hösten 2013.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (6)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (6)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading