Nu är det helg igen, och det blir i huvudsak två spel för mig. Först och främst har jag börjat sätta tänderna i Defiance för att se om MMO-konceptet är något för mig eller inte. Följ gärna med mig på den resan genom att lägga till mrjonas7808 i PS3-versionen av spelet. Jag hoppar även gärna in i någon klan för att testa det.

Sedan blir det lite förberedelser med Grid på min resa till Amsterdam där jag ska testa uppföljaren - Grid 2 (360, PC, PS3). Förhandstexten kommer att publiceras den 1 maj.

Anton är en stor serietidningsfantast, så han kollar in Injustice (360, PS3, Wii U) för att se hur sina hjältar och skurkar porträtteras och presterar i fightingspelet.

David är i sluttampen med det stora rollspelet Fire Emblem: Awakening (3DS).

Fredrik skriker och slåss i Guacamelee (PS3, Vita).

Joakim skjuter friskt i ShootMania Storm (PC) efter att ha blivit klar med spelandet i BattleBlock Theater (360).

Mattias tar sig an Age of Empires II HD (PC) samtidigt som han bygger upp buss- och tåglinjer i Cities in Motion 2 (PC).

Simon är i slutfasen med Defiance (360, PC, PS3), och sedan kommer han att hoppa in i Dead Island: Riptide (360, PC, PS3).

Men nu vill vi veta vad du spelar - så, vad spelar du i helgen?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (6)

About the author

Jonas Aronsson

Jonas Aronsson

Contributor